Akcijski paketi njege lica u Novoj godini!

Vrhunska usluga njege lica je sve što trebate kako bi vaše lice bilo lijepo i njegovano u ove zimske dane kada je naša koža posebno osjetljiva. I zato poklonite sebi i svojim bližnjima tretman ljepote i razmazite svoje lice njegom kakvu zaslužujete!


1. MIKRODERMOABRAZIJA 5x - 1.500,00 kn - 50% - 750,00 kn
Mikrodermoabrazija je vrlo blaga i neagresivna metoda uklanjanja površinskog sloja kože. Uspješno se primjenjuje kod svih tipova kože, a koristi se za smanjenje proširenih pora, regulaciju masnoće kože te korekciju sitnih bora, površinskih ožiljaka i hiperpigmentacije.


2. KLASIČNO ČIŠĆENJE LICA + FLISS MASKA - 260,00 kn - 50% - 130,00 kn
Ove zime priuštite si tretman klasičnog čišćenja lica kako bi vaša koža bila lijepa, zdrava i svježa. Tretman uključuje peeling i temeljito čišćenje kože koje će vam pružiti osjećaj ugode i relaksacije. Klasično čišćenje lica započinje omekšavanjem lica pod vapozonom kako bi se otvorile pore za lakše mehaničko čišćenje koje je najučinkovitije za suzbijanje upalnih procesa i čišćenje pora. Nakon toga na lice dolazi profesionalna fliss maska koja učinkovito obnavlja stanice kože, posvjetljuje i zaglađuje kožu te ju hidratizira i osvježava. Odlična je kombinacija s mikrodermoabrazijom jer se tada u jednom tretmanu dobije uklanjanje mrtvih stanica, anti-age i čišćenje lica.


3. RADIOFREKVENCIJA 5x - 1.250,00 kn - 50% - 625,00 kn
Radiofrekvencija lica je tretman koji se koristi za brzo i bezbolno pomlađivanje kože pa tako učvršćuje, zateže i podiže kožu lica. Radiofrekvencija stimulira prirodnu obnovu kolagena koji kožu čini glatkom, elastičnom i naizgled mlađom. Pruža vidljive rezultate već od prvog tretmana, a prikladna je za sve tipove kože.
Akcijska ponuda vrijedi do kraja siječnja 2022. godine.

Više u ovoj kategoriji: « Poklon bon