Petak, 25 Ožujak 2016 08:57

Pripremite svoja stopala za lijepe dane

Stiglo nam je proljeće, a to znači da ćemo još malo uskočiti u otvorene cipele. Ne rijetko se desi da tijekom zime ne pridodajemo dovoljno pažnje stopalima i zanemarujemo ih. Sam postupak pedikure traje od 45 min do sat vremena, a osjećaj poslije pedikure je neprocjenjiv. Na Vama je samo da se opustite, a ostalo ćemo mi napraviti.

Bellus Studio za njegu tijela posjetila je naša spisateljica Ana Bukovac koja se uz pisanje bavi i dizajniranjem te izradom nakita, torbi i odjeće. U nastavku vam donosimo tekst preuzet sa bloga Ane Bukovac, te njezin dojam Bellus Studia za njegu tijela.

Utjecaj zvuka na tijelo poznat je u mnogim kulturama. Od istočnjačkih kultura, do „bližih“ zapadnjačkih religija ljudi prakticiraju terapiju zvukom u obliku molitvi, meditacija uz zvukove prirode ili opuštanja uz zvukove klasične glazbe.

Ponedjeljak, 22 Veljača 2016 22:25

Riješite se umora crvenom bojom!

U istočnjačkim kulturama, crvena boja je boja prve, bazne čakre, koja upravlja radom bubrega i kralježnice, te je povezana sa djelovanjem tijela i tjelesnih osjetila (osjetom ugode/boli). Stalna izloženost stresu rezultira energetskom blokadom, te dolazi do općeg osjećaja umora, iscrpljenosti, bezvoljnosti i pada samopouzdanja.

Četvrtak, 11 Veljača 2016 21:44

Manikura

 

Četvrtak, 11 Veljača 2016 21:41

Njega lica

 

Utorak, 09 Veljača 2016 19:54

Maska za lice

Zimi kada nam je koža suha od hladnoće, vjetra, grijanja potrebno ju je navlažiti i nahraniti. Potrebno je samo malo vremena i truda da se napravi maska za lice. Vjerujemo da sve sastojke već imate u svom domu.

Nedjelja, 07 Veljača 2016 20:06

Peeling za kod kuće

Kako zima ima negativan učinak na našu kožu, te je isušuje, uz malo truda dobiti ćete mekanu kožu poput svile. Potrebno je malo truda i vremena. U zdjelicu stavite 1 žlicu soli i kokosovo ili maslinovo ulje te mješajte dok ne dobite smjesu poput paste, ako si želite unijeti malo mirisa možete dodati par kapi eteričnog ulja limuna ili naranče.